Advies

Webwinkel of website starten?

E-commerce advies

Door een combinatie van jarenlange liefde voor alles dat te maken heeft met internet en E-commerce, gezamenlijk 17 jaar ervaring in personeel en organisatie management en financiƫle administratie, bezitten wij specifieke E-commerce kennis en ervaring die wij graag delen met E- starters. Doordat wij zelf 5 websites en een webwinkel beheren kennen wij de valkuilen, weten wij die te omzeilen en zorgen wij er voor dat ook jij succesvol wordt.

Indien je op zoek bent naar praktisch advies en praktische oplossingen voor je webwinkel of website, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn geen adviseurs die veel praten over theorie. Liever bekijken wij per situatie wat op dat moment voor jou de beste oplossing is. Voor iedereen die bij ons aanklopt, klant of niet, is het eerste uur van de advies service volledig kosteloos. Maak hier dus geheel vrijblijvend gebruik van!

Wil je meer informatie over het starten van een website of wil je een webwinkel beginnen? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier en ontvang binnen 24 uur een reactie.


Volg ons op FacebookVolg ons op FacebookVolg ons op Facebook