Logo & huisstijl design

Logo ontwerp

hoe ziet het design proces er uit?

Logo

1. Vul het contactformulier in

Geef zoveel mogelijk informatie over het logo dat je graag zou willen hebben en noteer je contactgegevens. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op via email. In de bijlage zal een vragenlijst worden toegevoegd. Indien nodig of gewenst nemen wij ook telefonisch contact met je op.

2. Vul de vragenlijst in

Het invullen kost enkele minuten. Probeer zoveel mogelijk informatie te geven over je website of webshop als je wilt en kan. Uiteraard kunnen wij je beter en sneller van dienst zijn indien je veel informatie geeft, echter onze ervaren logo designers kunnen ook prachtige logo’s designern aan de hand van vrijwel geen informatie. Het staat je dus vrij om het design volledig in onze handen te leggen wanneer je open staat voor ideeën of niet exact weet welke richting op wilt met het logo.

3. Analyse van de vragenlijst en keuze van de logo designers

Zodra wij de vragenlijst hebben beoordeeld gaan we de volgende fase in. Wij selecteren minimaal 2 logo designers die het meest geschikt zijn voor je project. Deze logo designers worden door onze project coordinator geselecteerd op specifieke deskundigheid en de stijl van het design die overeenkomen met de behoeften van je branche en de design eisen. Afhankelijk van het pakket zullen meer dan 2 logo designers werken aan je project wat betekent dat je een fantastische reikwijdte krijgt betreft het design qua flair en creativiteit. Dit betekent verder dat we veel meer kans hebben het perfecte logo te ontwerpen in de stijl die is gewenst.

4. Versturen van concept logo’s (en huisstijl)

In slechts drie werkdagen mailen wij ten minste 4 logo concepten voor je website of webshop ter beoordeling. Waarschijnlijk zal naar één van deze designs je voorkeur uitgaan. Dit concept logo kan bij elk pakket die je afneemt ongelimiteerd worden gewijzigd betreft kleurgebruik, font (lettertype), effect en lay-out, echter niet op de illustratie. Tot de mogelijkheden behoort verder het combineren van 2 of meer logo’s. Het is ook heel goed mogelijk dat er bij de concept logo’s geen design bij zit naar je smaak. Wij gaan dan graag met je in gesprek om verder te brainstormen om helder te krijgen welke richting je op wilt met het logo. Vervolgens zullen wij dan twee nieuwe logo concepten maken en voorleggen. Dit is een volkomen normaal onderdeel van het design proces voor het creëren van logo’s. Wij zijn er van overtuigd dat alleen deze werkwijze, het intensief samenwerken, kan leiden tot het beste resultaat.


Volg ons op FacebookVolg ons op FacebookVolg ons op Facebook