Webdesign & development

Website of webshop starten?

Webdesign & development PlanBij AWG-global werken we samen met onze klanten aan online resultaat. Of het nou gaat om een informatieve site over de diepzeevis Regalecusglesne of een webwinkel voor de verkoop van totempalen, wij maken websites en webshops die echt wérken. Efficiënte en functionele sites vormgegeven naar al je wensen tegen een betaalbarfe prijs. Vanaf € 500,00 ex BTW heb je al een website. Ongeacht uw budget, wij staan altijd voor je klaar.

Wij zijn gespecialiseerd in de content management systemen (CMS) WordPress, Drupal en Joomla. Wil je een webshop beginnen dan gebruiken wij Magento. Dit is namelijk het meest uitgebreide en nummer 1 E-commerce platform van het moment

  • AWG-global Drupal experts
  • AWG-global Joomla experts
  • AWG-global WordPress experts
  • AWG-global Magento experts

Onze werkwijze

Oriënterend gesprek

Het is zover, je zoekt een partner die je project kan lanceren. Honderden aanbieders, maar welke te kiezen? Wij begrijpen als geen ander dat vertrouwen en een ‘click’ een grote invloed heeft op uw keuze. Wij nodigen daarom iedereen uit die belangstelling heeft in onze diensten om geheel vrijblijvend zonder kosten een uur met ons te brainstormen over je project. Wanneer je na afloop een goed gevoel hebt plannen wij graag met jou een intakegesprek.

Intake gesprek

In dit gesprek brengen wij tot in detail uw wensen in kaart en worden verschillende opties en CMS systemen voorgelegd en besproken. Zo kunnen wij een beeld scheppen over wat je precies in gedachten hebt en kunnen we een gerichte offerte aanbieden. Hierdoor ben je verzeker dat je nooit teveel betaald voor zaken die niet nodig zijn.

Ontwerpen vormgeving website

Onze designers gaan in samenwerking met de developers voor je aan het werk om een design te maken welke precies bij de wensen en verwachtingen past. Bij het ontwerp van de website wordt de nadruk gelegd op de doelgroep en gebruiksvriendelijkheid van de toekomstige website. Wij kunnen het ontwerp aanleveren in een interactief pdf zodat je een goed beeld krijgt van de website alvorens deze wordt gerealiseerd. Deze werkwijze bespaart tijd in de ontwerpfase, het voordeel berekenen wij door aan de klant.

Omzetten vormgeving naar website

Nadat de vormgeving van de toekomstige website door u is goedgekeurd wordt er begonnen met het omzetten van de .PSD designs naar HTML, of simpel gezegd, wij zetten de losse design ontwerpen om naar werkende website pagina’s.

Website inrichten

Wanneer de website online bereikbaar is moet deze nog worden ingericht. Vooraf besproken plug-ins worden toegevoegd, tekstuele content wordt in de juiste opmaak geplaatst en indien je een webwinkel hebt kunnen wij de producten plaatsen.

Debuggen en testen

Nadat de website is ingericht zorgen we er voor dat alles werkt zoals afgesproken. In deze fase debuggen en testen wij alles uitvoerig. Alleen wanneer we zeker weten dat alles werkt, zullen wij de website lanceren.

Lancering website

Wanneer bovenstaande werkzaamheden zijn verricht is de website klaar om live te gaan. De website kan door iedereen worden bezocht en de website zal worden aangemeld bij de verschillende zoekmachines.

Nazorg / Support

Na oplevering krijg je niet alleen de mogelijkheid om een Service Level Agreement (SLA) af te sluiten waarmee je voordelig gebruik kunt maken van onze website onderhoudsservice, maar kan je ook een Virtual Assistant inhuren die je de eerste paar spannende maanden kan assisteren bij het gebruik van de website. Wil je toch een paar aanpassingen aan de website buiten onze 1 maand gratis nazorg? Geen probleem je Virtual Assistant regelt het.


Volg ons op FacebookVolg ons op FacebookVolg ons op Facebook