Over Ons

KvK: 53359771

BTW: NL850851622B01

Wie zijn de mensen achter AWG-global eigenlijk?

AWG-global bestaat uit een team van gepassioneerde en creatieve medewerkers met een duidelijke visie. Functietitels doen ons weinig daarom is iedereen bij ons voor het gemak ‘Project Coördinator’. Nog meer weten? Bekijk dan ook onze mooie foto’s uit de privé collectie en ons profiel.

  • sva
  • sr
  • jw
SvA

Santoso

“stuurt het designteam en website ontwikkelingsteam aan, zit geregeld nog zelf achter de ‘tekentafel’”

 

Inspiratie: Inspiratie en creativiteit komt voor mij in verschillende vormen, muziek, film, fotografie. Uit elke kunst kan ik wel op enige wijze inspiratie halen.

 

Nutteloos talent: Kampioen mollenmeppen!

 

Vakantie: De laatste tijd te weinig maar in de planning staat Indonesië, terug naar mijn roots waar ik al 31 jaar niet meer geweest ben.

 

Geheim dat bijna niemand weet: De mensen om mij heen weten alles van mij. Ik praat veel en graag en ben voor de meeste dus een vrij open boek.

 

17 miljoen: Mijn appartement verbouwen en een Home Cinema ruimte in bouwen. Natuurlijk gaan we voor een compleet Linn systeem met Kharma speakers.

 

Buiten kantoor: Ik luister veel muziek en kijk graag films, daarnaast probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met de vrouw. Helaas lukt dit veel te weinig vanwege al het werk maar gelukkig begrijpt ze het wel. Waar blijft de stagiaire trouwens?

jw

Jeffrey

“Onze Financial consultant”

 

Inspiratie: krijg ik bij het koken. Vanwege mijn Surinaamse achtergrond gebruik ik veel exotische producten en experimenteer ik veel met bepaalde kruiden en specerijen combinaties. De geur, smaak en vormen zorgen bij mij voor een inspiratie boost.

 

Nutteloos talent: op kantoor ben ik de snelste met de rekenmachine

 

Vakantie: Suriname, leuke mensen, lekker eten, en natuurlijk altijd lekker weer

 

Geheim dat bijna niemand weet: Vroeger had ik een bijzondere dans. Op dat nummer van Mental Theo en Charlie Lownoise. Hoe heet dat ook alweer? “Hakkuh!”

 

17 miljoen: aantal mensen in Nederland?

 

Buiten kantoor: Op dit moment zo veel mogelijk klussen in mijn huis. Ik ben pas verhuisd dus er is veel te doen!

SR

Satjien

“draagt zorg voor Marketing & Sales en helpt waar nodig”

 

Inspiratie: Familie en vrienden en!…..auto’s.

 

Nutteloos talent: Ik weet veel van auto’s, laat mij een plaatje zien ik weet het merk, type, bouwjaar, hoeveel cilinders de motor heeft en of de deurmat van allergievrij is.

 

Vakantie: Uiteindelijk wil ik zoveel mogelijk van de wereld gezien hebben. Elk land en cultuur heeft zo zijn aantrekkingskracht.

 

Geheim dat bijna niemand weet: Ik ben nogal een filosoof.

 

16 miljoen: Pagani Huayra bestellen… [edit: te lang verhaal , we zijn geen topgear.com]

 

Buiten kantoor: …ga graag naar musea en opera en natuurlijk uit eten met vrienden en familie.


Volg ons op FacebookVolg ons op FacebookVolg ons op Facebook