Testimonials

Wij streven altijd naar het beste voor onze klanten en nemen alleen genoegen met een 100% tevredenheidsscore. Hier zijn wat mooie woorden van onze klanten.

“De afgelopen week voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van AWG. Beide keren is er een logo ontworpen voor nieuwe sites die wij op het net gezet hebben. De logo's zijn allebei super en inmiddels in gebruik.

Ook werken ze snel en in goed overleg met ons. Wat ons betreft een blijvertje. Een derde project zit er al aan te komen.

Van harte aanbevolen!”

Online learning platform

“Ik ben heel erg tevreden, Dit omdat er snel en professioneel gehandeld word. Binnen een dag was de klus geklaard. Afspraken worden altijd nagekomen. De kwaliteit is uitmuntend! Zie mijn site voor het resultaat www.fiach.nl.”

Fiach.nl

Onze website is nu live en we krijgen er veel complimenten over. We zijn zelf ook erg blij met het eindresultaat, zo mooi hadden we het zelf nooit voor elkaar gekregen. AWG-Global hebben zelfs dingen toegevoegd aan de website waar wij niet om gevraagd hebben maar waarvan zij weten dat het handig is voor ons bedrijf. Dat is pas meedenken met de klant.

Jeroen Roos Stucadoors

Erg snel in de communictaie en behulpzaam. Een fijne samenwerking gedurende het project.

Marian Sports-only

Volg ons op FacebookVolg ons op FacebookVolg ons op Facebook